Circusweek – 200 jaar beekbergen

donderdag 19 april 2018

Vorige week bestond OBS Beekbergen 200 jaar en stond de hele week het thema circus centraal. Maandag werd de week feestelijk geopend en kwam zelfs minister Arie Slob op bezoek. In de middag werd een leuke voorstelling gegeven door Sander Balk van Circus Salto.

Ook in de klas zijn de kinderen druk geweest rondom het thema circus. We hebben weer nieuwe woorden geleerd en de juffen hebben zelfs geprobeerd te jongleren met appels.. Al ging dit nog niet altijd even goed.

Het was een hele leuke, maar ook spannende week voor de kinderen die werd afgesloten met 3 circusvoorstellingen. De kinderen van groep 1 moesten een dierenact doen. Ze kwamen als olifanten, leeuwen en apen op de fiets de piste in. En wat deden ze dit goed en wat waren ze mooi geschminkt! De kinderen waren wel erg moe aan het eind, maar hebben zeker genoten van deze fantastische week. Wat een talenten!