Bevrijdingsdag

woensdag 18 april 2018

Op zaterdag 5 mei haalt een aantal enthousiaste hardlopers door middel van een estafette het Bevrijdingsvuur uit Wageningen en brengen dat naar het Teixeira de Mattospark aan de Loenenseweg in Beekbergen. Ook onze leerlingen Ellemijn en Jort lopen mee!
Net als voorgaande jaren zijn alle leerlingen van de groepen 4 tot en met 8 van harte welkom om het laatste stuk mee te lopen vanaf de parkeerplaats van De Smittenberg aan de Arnhemseweg naar de Loenenseweg.
We verzamelen bij De Smittenberg om 11.20 uur. Dan worden er fakkels verdeeld onder de leerlingen, zodat ook zij het Bevrijdingsvuur doorgeven en zullen we onder muzikale begeleiding en met een aantal oude legervoertuigen naar het park gaan. Hier wordt het bevrijdingsvuur ontstoken.
Voor de kinderen van de onderbouw is er plek in de oude militaire voertuigen. Juf Ine zal zorgen, dat de schoolshirts bij De Smittenberg aanwezig zijn. We zien de leerlingen graag verschijnen!