Basisschool in Beekbergen bestaat 200 jaar!

donderdag 1 februari 2018

Dat moet wel de oudste school in de gemeente Apeldoorn zijn, die er nog steeds is. En hoewel de school ooit no. 6 heette, is de benaming ‘school Beekbergen’ nooit weggeweest. Hoeveel mensen hebben hier al leren lezen en schrijven? Hier is het begonnen met de carrières… dat moet toch groot gevierd worden!

Op 13 april is het feest voor de kinderen-van-nu. Op 14 april voor de kinderen-van-toen: overdag reünie, ’s avonds feest. Er zijn mensen bezig te graven in de historie: er zal een mooi jubileumboek verschijnen. Daarbij komen prachtige foto’s en materialen tevoorschijn: dat gaat een tentoonstelling worden. Om het allemaal in goede banen te leiden, heeft een hele actieve werkgroep de schouders gezet onder vergunningaanvragen, veiligheid en financiën. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de horeca en andere facilitaire voorzieningen. U begrijpt het, er wordt heel hard gewerkt om er voor het hele dorp memorabele dagen van te maken!

Klik hier voor het programma en de aanmeldpagina