Aftrap The Leader in Me 22 augustus 2016

donderdag 25 augustus 2016

Boomposter_7gewoontes-Happy-KidsHet is maandagochtend 22 augustus. Het team van obs Beekbergen staat te trappelen om weer te beginnen. Eindelijk mogen wij na een jaar zelf scholing te hebben gevolgd, het geleerde gaan delen met onze leerlingen en hun ouders. Dit schooljaar gaan wij de basis leggen om een ” Leader in Me school ” te worden . Hiervoor hebben we 3 jaar uitgetrokken. We zijn gestart met een lied over de 7 gewoonten en hebben elke gewoonte uitgebeeld op het podium in de grote zaal. Als afsluiting kregen alle kinderen een appeltje om ” de zaag scherp te houden”.

Iedere klas heeft een ” 7 gewoonten boom” gekregen die zij zelf zullen gaan vullen met prachtige ideeën en keuzes van de kinderen zelf. Volgende week staat gewoonte 1 centraal : Wees proactief!

Donderdag 13 oktober is een uitgebreide ouderinformatieavond over The leader in Me.