Stijldansen groep 6

vrijdag 27 mei 2016

Vrijdagmiddag 18 maart zijn de eerste lessen stijldansen voor de kinderen van groep 6 gestart. Deze lessen worden onder schooltijd gegeven door Gerrit Wensink van dansschool Wensink. De lessenserie stijldansen telt 8 lessen en meteen de eerste les was al een groot succes! De basispasjes van de Rumba en de Cha Cha worden aangeleerd.  De kinderen hebben inmiddels een vaste danspartner gekozen. Op vrijdag 20 mei was er een kijkles voor (groot)ouders/verzorgers van de dansers. Heel veel ouders zijn ook komen kijken, wat natuurlijk heel leuk was voor de kinderen. Zaterdag 28 mei van 19:00-20:00 uur vinden de voorrondes plaats van het stijldansen bij Dansschool Wensink plaats. Tijdens de voorronde worden de beste zes dansparen van onze klas gekozen en zij mogen tijdens de finale strijden om het Kampioenschap van Apeldoorn. We wensen alle kinderen veel succes!