Sneeuwwitje januari

donderdag 14 januari 2016

imageimageimageimageIk dacht deze week: ik plaats er foto’s bij, van precies een jaar geleden, toen fotograaf Roy Groen in onze klas was. Het was weer een gezellige week, met het feestje voor Lisa (ze was er zelf bij) de nieuwe zus van Nils en met de verjaardag van Isabeau. Volgende week feesten we gewoon door, want dan wordt Lorenzo al weer 6! Ook is Yvonne deze week begonnen met wennen in onze groep.

Gehoord: In onze taal-methode ‘Onderbouwd’- winter, komt ook een plaatje van iemand met oorwarmers op (die buiten zijn schaatsen onderbindt) voor. Echt heel koud was het nog niet, dus dat is niet zo bekend, blijkt: tegelijk roepen ze, maar Kars het luidst: “Koptelefoon!’

Ik verzucht wel eens, dat ik een geheugen als een zeef heb. Lorenzo vertelt zijn moeder: ‘ ik heb net als Jens een verstand als een auto’. De ouders van Jens weten gelukkig wel, waar dat vandaan komt….

Stage:

Komende week zult u twee jongedames in de groep ontmoeten. Een van hen is Sophie, een oud-leerling van ons. Zij komt met haar vriendin Mirjam bij ons een snuffelstage van 3 dagen doen. De week daarna is Juf Janine -die u al kent- de hele week in de groep. Het is dan voor haar de laatste week, zij neemt dan afscheid.