woensdag 15 mei 2019

Voor veel kinderen een energieke week. De week van de Avondvierdaagse. We houden er stiekem een beetje rekening mee met het programma. Maar toch komt vrijdag een biologie toets. De samenvatting is al mee naar huis gegeven en wij promoten in de week van een toets om ook in de klas het werkboek nog eens te bestuderen!

Wat super fijn dat het vervoer bij onze uitstapjes iedere keer zo snel geregeld is! Volgende week bezoeken wij de boerderij en groep 5 gaat vrijdag 24 mei dansen bij dansschool Wensink.

Vorige week heeft groep 5 een bezoekje gebracht aan de Vier Dorpen. Samen foto’s gekeken en spelletjes gedaan. Jong en oud hebben daarvan genoten.

We krijgen van ouders nog wel eens de vraag of de kinderen woordenlijsten mee naar huis kunnen krijgen om eens extra te oefenen. Onze spellingmethode werkt echter anders. We oefenen op school geen woordrijen maar leren en herhalen wekelijks spellingsregels. De bedoeling is dan dat de kinderen deze regels gaan toepassen bij het schrijven van woorden. U kunt uw kind misschien wel eens vragen welke regel in die week centraal stond.

Zo langzamerhand gaan we weer richting de rapporten. Als het rapport nog niet is ingeleverd denkt u daar dan aan? Alvast bedankt!