Heel erg bedankt!

donderdag 28 juni 2018

Gisteren was de bedankdag voor alle ouders. De kinderen van leerlingen lighthouse team hebben deze bijeenkomst voorbereid door allerlei workshop aan de kinderen en ouders aan te bieden. De workshops bestonden uit: kaarten maken, animatiefilmpjes maken, voetballen, waterspelletjes, schilderen, muziek met boomwhackers en Just Dance. Het was een gezellige bijeenkomst met heel veel ouders die ook meededen met de workshops! Er was koffie en thee en heel veel lekkers, gebakken door het hele team. Aan het eind werden alle ouders bedankt voor hun betrokkenheid en al hun hulp het hele jaar door. De klassenouders werden nog even extra in het zonnetje gezet. Wat zouden we zonder al deze hulp en gezelligheid veel missen….

Dus nogmaals, iedereen heel hartelijk bedankt! De kinderen van het leerling Lighthouse team complimenten voor de organisatie!