Wethouder Kruithof leest voor

woensdag 25 januari 2017

Wethouder Kruithof leest voor

Woensdag 25 januari 2017 heeft wethouder Johan Kruithof bij ons op school voorgelezen aan alle kinderen ter gelegenheid van de Nationale Voorleesdagen. Milou en Fleur hebben hem ontvangen en Melle heeft de foto’s gemaakt, wat zij overigens prima hebben gedaan! Eerst werden de bovenbouw groepen voorgelezen uit ‘Superjuffie komt in actie’ van Janneke Schotveld. Daarna mochten de onderbouw groepen kijken en luisteren naar ‘Kleine bever en de echo’ van Amy MacDonald. Natuurlijk wilden we van de gelegenheid gebruik maken om te kunnen vragen aan dhr. Kruithof wat een wethouder nou eigenlijk doet. Dat kon hij heel goed uitleggen en wie weet zijn er kinderen die hij nu heeft geïnspireerd om later ook de politiek in te gaan…. In ieder geval vonden we het erg leuk dat hij er was en heeft hij een groot applaus en een bedankkaart gekregen van alle kinderen en een bedankje van Leerplein055.