Kerstmarkt

donderdag 8 december 2016

kerstmarktOp 21 december organiseren wij voor de allereerste keer een heuse Kerstmarkt. Van 17:00 tot 19:00uur zal het plein voor de school worden omgetoverd tot een markt met kraampjes, brandende vuurkorven en de geur van warme chocolademelk, heerlijke soepen en geurige glühwein. De opbrengst van deze Kerstmarkt zullen we doneren aan het goede doel “Stichting het Vergeten Kind”. De kinderen zullen in de komende weken hun best doen om hun eigen (groeps)marktkraampjes te vullen met mooie kerstcadeaus. Met behulp van alle geleerde lessen uit de cyclus van ‘The leader in me’, worden zij in de gelegenheid gesteld om ondernemersgeest te combineren met creativiteit, teamwork en de verantwoordelijkheid voor hun eigen marktkraam. Wij willen u als ouder oproepen om deze avond met uw kind(eren) en opa’s en oma’s naar de kerstmarkt te komen. Uiteraard willen we de saamhorigheid bevorderen door de kinderen de gelegenheid te bieden om met hun schoolgenootjes een hapje te eten. Hiervoor zullen er zoals gebruikelijk inschrijflijsten komen te hangen bij de klaslokalen. Het zou fijn zijn als u deze avond uw kind zou kunnen sponsoren met één van uw heerlijke creaties. De door u gemaakte hapjes worden buiten geserveerd. Wij hopen u op 21 december in grote getalen te mogen verwelkomen op deze eerste Beekbergse Kerstmarkt, mede mogelijk gemaakt door onze kinderen!