Welkom

maandag 9 september 2019

Beste ouders/verzorgers,

Ik hoop dat jullie allemaal hebben genoten van een fijne vakantie! Vorige week hebben wij in ieder geval genoten van jullie vakantieverhalen.

We hebben al bijna weer twee weken school achter de rug. De startgesprekken zijn begonnen en vorige week hebben we elkaar kunnen ontmoeten tijdens de nieuwjaarsreceptie en het pannenkoekenfeest. Zo hebben we samen de draai weer te pakken gekregen.

De digitale schoolgids op de website is weer up-to-date. Daarin kunt u o.a. het jaarverslag 2018-2019 en het schoolplan lezen. In het schoolplan staan alle plannen van obs Beekbergen voor de komende vier jaar. We zijn trots op het plan en willen dit graag met u delen. We willen een goede school zijn, waar goed werk wordt geleverd, prettig wordt samengewerkt en een goede sfeer heerst. Het motto van onze school is dan ook “Plezier+Resultaat is waar obs Beekbergen voor gaat”! Samen met jullie betrokkenheid en inzet en jullie welwillende en enthousiaste kinderen hebben we het idee dat dat goed lukt! Laten we er dus samen weer een gezellig, gezond en leerzaam jaar van maken met veel synergie! 

Delen via