Sinterklaasviering

dinsdag 5 december 2017

Wat een gezellige dagen hebben we gehad. Natuurlijk ook hard gewerkt, maar ook hebben we genoten van een superleuke voorstelling van Alibaba en de veertig rovers. Veri, wat heb je het goed gedaan! Ook groep 8 is trots!

Vandaag hebben we het sinterklaasfeest op school gevierd. Wat was het gezellig in de klas! We hebben er leuke surprises uitgepakt en mooie gedichten voorgelezen. Iedereen had er veel werk van gemaakt! De sint kwam nog even op bezoek in de groep en ook PJB kwam om ons te muzikaal te begeleiden met sinterklaasliedjes.

Ook kregen we allerlei lekkers van de OR. Namens groep 8, dank jullie wel daarvoor! Als kers op de taart mochten alle kinderen een tosti maken vanwege het bereiken van het doel; meer dan 18 kinderen moesten een 7 of hoger halen voor geschiedenis. En dat is dus gelukt. Toppers!

Nu gaan we ons opmaken voor de laatste weken van het jaar 2017, waarin we nog veel zullen werken, maar waarin er ook weer leuke dingen in het schiet liggen.