donderdag 21 februari 2019

De kinderen van groep 7/8 hebben een druk en actieve week achter de rug. Een week waarin ze veel hebben geoefend voor het optreden van afgelopen woensdag. En wat ging dat goed. Het allerleukste is nog wel dat het ootreden voor het grootste deel door de kinderen zelf in elkaar is gezet. Wat een synergie! Trots zijn we op ze! Alle ouders en kinderen die zijn geweest om te kijken….bedankt!

Ook hebben we bezoek gehad van een medewerkster van Paleis het Loo. De kinderen moesten zelf dmv samenwerken, speurwerk en soms logisch denken een code proberen te kraken. Ook hierbij kwamen verschillende leiderschapskwaliteiten aan bod. Het is de kinderen door middel van goed samenwerken allemaal gelukt om de code te kraken.