Werken aan doelen/leiderschapsrollen/blokfluiten

donderdag 27 september 2018

Wat hebben we hard gewerkt de afgelopen weken, zowel de juffen als de kinderen moesten wel weer even wennen zo na de vakantie!

We hebben onze doelen bepaald voor de komende weken, deze zijn ook zichtbaar in de klas en er kunnen steentjes verdiend worden als je je aan het gekozen doel hebt gehouden. Volle pot….we vieren dat met zijn allen met iets leuks..!

De leiderschapstaken zijn verdeeld, elke 3 weken wisselen de kinderen van taak. Voor de kinderen van de tabletdienst is het belangrijk om rond 10 voor half 9 op school te zijn. Ze mogen dan alvast de klas in om de tablets uit te delen!

Ook de blokfluitlessen voor groep 5 zijn begonnen…superleuk! Ouders vergeet u er met uw kind aan te denken dat op woensdag de blokfluit mee moet!