Vriendschap/kinderboekenweek/toetsen

dinsdag 9 oktober 2018

Deze weken staan in het teken van de kinderboekenweek. Vriendschap is het thema, dus wat is er mooier om samen dingen te ondernemen.! Groep 6 heeft vorige week voorgelezen aan de ouderen in de vier dorpen…wat een plezier en een mooie win-win! De bovenbouw groepen hebben voorgelezen aan de kinderen uit de onderbouw…Prachtig om te zien…ook hier weer een mooie win- win! Volgende week sluiten we met alle kinderen op donderdagmiddag de kinderboekenweek af. Het Leerlingenlighthouse team is al druk met de voorbereidingen! Mooie synergie!

De afgelopen weken hebben ook in het teken gestaan van de eerste toetsen geschiedenis en aardrijkskunde. Voor het ene kind een makkie, voor het andere kind toch wel lastig…De week voor de toets krijgen de kinderen altijd de samenvatting en begrippenlijst mee. Misschien fijn om hier samen met uw kind mee te oefenen?

We wensen ook iedereen alvast een fijne herfstvakantie…met hopelijk nog steeds zulk mooi najaarsweer!