Inspanning en ontspanning

woensdag 12 juni 2019

Op dit moment maken wij van schoenendozen leuke kamertjes. Met behang, vloerbedekking, bedden en tafels zijn de kinderen druk in de weer. Zo mooi om te zien dat deze groep geniet van deze lessen. Ja het was een goed idee van juf Hilde!! Naast de ontspanning komen er ook weken aan van inspanning. Volgende week starten wij met de Cito toetsen. We beginnen met woordenschat. Ouders vragen ons vaak hoe je de woordenschat kan vergroten. Wij merken dagelijks dat kinderen die veel lezen een grote woordenschat hebben. Na de woordenschattoets komen ook AVI en DMT lezen, spelling en rekenen aan de beurt. Groep 5 maakt ook nog een toets begrijpend lezen, groep 6 maakt deze toets aan het einde van het schooljaar niet. We verdelen de toetsen over drie weken en werken daarnaast ook in het reguliere programma. Als u na deze periode de gemaakte toets ( toetsen ) van uw kind wil bekijken dan bent u van harte welkom! Natuurlijk zijn de resultaten ook in Parnassys te zien!