groep5/6

woensdag 11 september 2019

Buiten in de auto en op de fiets zie ik de borden “de scholen zijn weer begonnen”. Inderdaad de start is weer gemaakt. Beide juffen hadden er weer zin aan om te starten. Voor sommige kinderen is het weer even wennen. Weer opnieuw in dat vertrouwde ritme komen. De eerste lessen zijn gemaakt. Met rekenen is de diagnostische toets afgenomen en nu volgen de weken van werken in instructiegroepen of werken aan verrijking.

Nog niet alle ouders hebben zich ingeschreven voor de startgesprekken. Mocht u dat vergeten zijn wilt u zich dan alsnog opgeven?

Ook de voeten groeien door in de vakantie. Met gym merkten sommige kinderen dat de schoenen niet meer pasten. Kijkt u er even naar?

Beide groepen 5 hebben deze week samen Engels gehad en vrijdag volgt een gezamenlijke les biologie. Om de week hebben ze samen verkeersles .

Aankomende vrijdag om 15.00 komen de hulpouders voor handenarbeid bij elkaar om het programma samen te bespreken. Mocht u zich niet opgegeven hebben maar wel interesse hebben…..u bent van harte welkom!!