Oproep voor hulp toekomstige gr 5,6,7 en 8.

woensdag 12 juni 2019

Het lijkt misschien nog ver weg maar wij zijn op zoek naar hulp voor de handvaardigheidslessen. Deze hulp geldt voor de toekomstige groep 5,6,7 en 8. De lessen willen wij aanbieden op vrijdagmiddag vanaf 13.15. Zelf denken wij aan een serie van drie lessen en daarna twee weken pauze. Vervolgens starten wij weer met de volgende serie. Zijn er ouders die graag willen helpen? Je mag je ook samen opgeven met een andere ouder omdat het gewoon gezellig is om met elkaar een groepje te begeleiden. We hebben al een groot aantal uitgewerkte lessuggesties en schatten in dat een groepje ongeveer bestaat uit 12 leerlingen. Het zou super fijn zijn om zo samen met onze kinderen te werken! Bij voldoende hulp kunnen wij direct na de zomervakantie starten. U kunt zich opgeven bij juf Bianca, juf Ellen, juf Maartje of bij juf Ruth.