Groep 4-5

woensdag 25 september 2019

Inmiddels hebben we bijna alle startgesprekken afgerond. Wat fijn om iedereen even te spreken. Maar zoals vanzelfsprekend kunt u ook nog afspraken inplannen in onze agenda. Op de dagen dat dit mogelijk is, zit een lijstje met daarop tijden.

Met het handvaardigheidscircuit zijn we een heel eind op weg. Binnenkort beginnen we met vier onderdelen waarbij de leerlingen zelf mogen kiezen bij welk thema zij willen aansluiten. Alle kinderen van groep 5 t/m groep 8 doen mee.  We zijn heel erg blij met de hulp van (groot) ouders die on s helpen met dit circuit. Heel erg fijn!   Waarschijnlijk kunnen we gelijk na de herfstvakantie starten. Wij zoeken nog voor deze lessen lege ei- dozen, katoen en wol in allerlei kleuren, kraaltjes, veertjes en andere “pimpmaterialen”.