Groep 4-5

woensdag 11 september 2019

We hebben er al bijna 2 weken opzitten in groep 4-5. En wat is er veel gedaan. Het leren werken met Snappet, een nieuwe taal en spellingsmethode voor groep 4. En voor groep 5 de zaakvakken…  en laten we niet vergeten dat de kinderen ook even moesten wennen aan de nieuwe juffen.

We hebben zelfs al 4 verjaardagen mogen vieren en ook al een heerlijk pannenkoekenfeest gehad. De kinderen hebben genoten van de heerlijke pannenkoeken. Bij deze; pannenkoekenbakkers….heel erg bedankt!

Wat ook nog even goed is om extra te vermelden…. we gymmen vanaf groep 4 , 2x per week in de grote gymzaal. Denkt u aan passende schoenen? De kinderen zijn na de vakantie hard gegroeid! Ook verwachten we dat de kinderen met lang haar het in een staart kunnen doen.

De startgesprekken zijn bijna allemaal geweest. Een enkeling is  vergeten in te schrijven. Maar doe dat graag  nog even! Samen met uw kind kunnen we dan kijken naar en zien wat uw kind nodig heeft. Samen staan we sterker!