Oefenen met de letter m in groep 1 en 2

donderdag 13 juni 2019

Oefenen met de letter m in groep 1 en 2

Voor de vakantie zijn de kinderen van groep 2 druk geweest met het oefenen van de letter m. Ze hebben niet alleen maar woordjes bedacht, maar ze hebben ook de letter m geschreven met verschillende materialen. Zo hebben ze de letter geschreven met verf, geoefend met schrijven in zand, geoefend op het bord en hebben de kinderen zelfs de letter m gemaakt van klei. Het was erg leuk om met verschillende materialen te oefenen.
Inmiddels zijn we al een aantal weken verder met het thema baby. In de babyhoek zijn de kinderen druk bezig om de baby’s te verschonen, de fles te gegeven en aan te kleden. Het is mooi om te zien hoe lief de kinderen voor de baby’s zijn. In de klas hangen al veel babyfoto’s van de kinderen. Kom gerust eens kijken naar alle foto’s die opgehangen zijn op de muur en kijk maar eens of u de kinderen kunt herkennen!