Haren vlechten in groep 1 en 2.

donderdag 11 april 2019

Haren vlechten in groep 1 en 2.

In groep 1 en 2 spelen de kinderen al een aantal weken in de kappershoek. Hiervoor hebben de kinderen al veel dingen zelf gemaakt. Zo is er nu een echte prijslijst, een wasbak om je haren in te wassen, boeken met verschillende kapsels waar de kinderen uit kunnen kiezen en er is een echte zelfgemaakte agenda waarin de kinderen de afspraken kunnen schrijven. De kinderen doen veel nieuwe ideeën op en weten steeds beter hoe een kapper te werk gaat. Maar wat is nou leuker om het ook nog eens te leren van een echte kapster. Afgelopen dinsdag kwam Angele op school om de kinderen te leren vlechten en ze heeft zelfs bij alle meisjes de haren gevlochten. Dit vonden ze heel erg leuk. Namens alle kinderen nogmaals bedankt!