Groep 1, 2 en 3 samen naar de Kinderboerderij

woensdag 21 maart 2018

Op woensdag 21 maart gingen groep 1, 2 en 3 gezellig samen naar de kinderboerderij Laag Buurlo in Apeldoorn. Voor de kinderen was dit een grote verrassing wat in het diepste geheim bedacht was door de juffen in samenwerking met de ouders. Want het is ontzettend leuk om een doel wat behaald is te vieren met een uitje. Meestal mogen de kinderen bepalen hoe we iets gaan vieren, maar nu was het even anders en voor velen totaal onverwachts!

De kinderen hebben daar heerlijk gespeeld, samen wat gegeten en gedronken en natuurlijk de dieren gezien. Het was een zeer geslaagde ochtend. Nogmaals willen wij alle ouders bedanken die gereden hebben en ervoor gezorgd hebben dat dit een onvergetelijke dag is geworden voor alle kinderen. Dank jullie wel, zonder jullie hulp lukt het niet!