donderdag 19 april 2018

Mijn naam is Sara Rosa. Ik ben 23 jaar en woon op een woongroep. Mijn hobby’s zijn: zingen, dansen, sporten en leuke dingen doen. Ik zit al een tijdje niet meer op school, maar ik vind het wel heel erg leuk om met kinderen te werken. Omdat mijn wens nog altijd is om juf te worden of peuterleidster te worden. Ik heb in de afgelopen jaren al wel het een en ander geleerd en ik heb ook mijn diploma gehaald in 2012. Vanaf 5 april ben ik elke donderdagochtend aanwezig in groep 1 om de juf en kinderen te helpen en te ondersteunen. Dit is ook voor mijn eigen ontwikkeling. Zo hoop ik erachter te komen wat ik het leukste vind. Mocht u hier vragen over hebben, stel ze gerust. Ik heb er in elke geval zin in!!