Een nieuw thema in groep 1 en 2.

donderdag 14 maart 2019

Een nieuw thema in groep 1 en 2.

Kapper KAM, de kapper die alles kan…
Ten minste… Dat zei ze.
De juffen hadden dinsdag avond een feestje. Juf Ingrid had voor de juffen een kapper geregeld, zodat iedere juf haar haren tip top voor elkaar zou hebben.
Alleen Kapper KAM, was zeker niet de kapper die alles kan. Bij juf Amber had ze per ongeluk oranje verf in haar haren gespoten in plaats van haarlak. En juf Charissa wilde wel wat meer volume in haar haar. Omdat de kapper veel te veel “speciale volume shampoo” had gebruikt, kreeg zij zwart haar in plaats van een mooie volle bos met blond haar.
Gelukkig was alles weer goed op te lossen door de haren goed te spoelen.
Het volgende thema waar de keuters mee aan de slag gaan, laat zich wel raden… kapper!
Het woordje wat hier bij hoort is KAM. Spulletjes met de “k” mogen weer mee naar school voor in het letterkastje. Materialen om een heuse kappershoek in de klas te maken zijn ook van harte welkom! Een kappersschaar hebben we niet nodig, volgens de kinderen kunnen ze beter zelf een “nep-schaar” maken.