Scholierencross 2020 voor groep 3 t/m 8.

woensdag 22 januari 2020

Op zaterdag 21 maart 2019 vindt de scholierencross in Apeldoorn plaats. De Apeldoornse Scholierencross is een hardloopevenement voor alle Apeldoornse scholieren uit de groepen 3 tot en met 8 in het Orderbos! Deze cross wordt gehouden op het middenterrein van Sportpark Orderbos. Ieder kind komt op eigen gelegenheid naar het Orderbos. Daar zijn wij als school met een partytent aanwezig en zullen de startnummers uitdelen. Als jullie kind meedoet, zorg dan dat je ruim op tijd aanwezig bent. Ongeveer 45 minuten voor de starttijd zou mooi zijn. Denkt u ook aan warme droge kleding voor uw kind om voor en na de race te dragen? Wij zullen de kinderen vrijdag 15 maart een shirt van school meegeven waarin zij de cross kunnen lopen. Na afloop van de wedstrijd kunnen de kinderen blijven kijken naar de kinderen uit de andere groepen of een kijkje nemen op de atletiekbaan. Misschien even hoogspringen, verspringen, kogelstoten of horden lopen. Opgeven kan tot en met donderdag 20 februari. Na deze dag is inschrijven niet meer mogelijk! Het inschrijfformulier vindt u vanaf vrijdag bij de klas van uw kind.