Scholierencross

donderdag 21 februari 2019

Op zaterdag 16 maart 2019 vindt de scholierencross in Apeldoorn plaats. Deze cross wordt gehouden op het middenterrein van Sportpark Orderbos. Ieder kind komt op eigen gelegenheid naar het Orderbos. Daar zijn wij als school met een partytent aanwezig en zullen de startnummers uitdelen. Als jullie kind meedoet, zorg dan dat je ruim op tijd aanwezig bent. Ongeveer 45 minuten voor de starttijd zou mooi zijn. Denkt u ook aan warme droge kleding voor uw kind om voor en na de race te dragen? Wij zullen de kinderen vrijdag 15 maart een shirt van school meegeven waarin zij de cross kunnen lopen. Na afloop van de wedstrijd kunnen de kinderen blijven kijken naar de kinderen uit de andere groepen of een kijkje nemen op de atletiekbaan. Misschien even hoogspringen, verspringen, kogelstoten of horden lopen. Opgeven kan tot en met vrijdag 22 februari!

Scholierencross Apeldoorn 2018