Ouderavond Snappet

woensdag 19 februari 2020

Graag genodigden we alle ouders uit om op 12 maart a.s. naar de ouderavond over het gebruik van Snappet te komen. Op die avond zullen onze digicoaches Ruth, Bianca en Ingrid uitleg geven over de inhoud en de werkwijze van Snappet.

Even wat algemene informatie: Als we de Snappet inzetten op school bieden wij niet het onderwijs via de Snappet aan, maar verwerken de leerlingen de door de leerkracht aangeboden leerstof op een device (tablet). M.a.w. de leerkracht geeft eerst uitleg en instructie, daarna wordt de leerstof verwerkt door de leerlingen. Eigenlijk zou je Snappet kunnen zien als een digitaal werkboek. Hierover en meer kunt u zien en horen op de ouderavond. Een uitnodiging volgt nog via een mailbericht.