Kinderboekenweek

donderdag 10 oktober 2019

Tijdens de Kinderboekenweek zijn de kinderen in hun eigen klas aan het werk geweest met het thema “Op reis”. Zo zijn er verhalen geschreven, gedichten en tekeningen gemaakt of zijn er voertuigen geknutseld. Dit wordt tentoongesteld op vrijdag 11 oktober. Iedereen is van harte welkom om vanaf 11.30 uur te komen kijken wat er allemaal gemaakt is. We hopen u allemaal te zien.

Dit jaar openden wij de Kinderboekenweek met een wedstrijd. Kinderen mochten met een versierde fiets, step, skelter of ander origineel voertuig, op school komen. Alle voertuigen werden bij elkaar gezet en Juf Yolanda en juf Ingrid hebben bekeken welk voertuig het mooist versierd was. De winnaars waren Jori, Isabel en Robin. Van harte gefeliciteerd en veel plezier met jullie boekjes!