Gr 1-2, Toet-toet

donderdag 10 oktober 2019

In de klas zijn we bezig met het thema auto. We leren allemaal woorden die betrekking hebben op een auto. We hebben de letter “w” geleerd en ook al kennis gemaakt met de “ie”. Ook tellen we auto’s en hun wielen, parkeren we auto’s. We passen en meten. Welke is het grootst, welke het breedst. Natuurlijk zingen we ook nog leuke liedjes, over een auto die niet wil rijden bijvoorbeeld.
Naast lekker met auto’s spelen, willen de kinderen ook wel IN een auto spelen! Ons doel voor ogen is daarom: samen een auto bouwen. De kinderen hebben bedacht, dat ze daar een heel grote doos voor nodig hebben. En gelukkig hebben wij dan een pro-actieve moeder die ons dan zelfs de keuze geeft uit verschillende maten dozen. Top!