Gezonde attentie voor medewerkers Leerplein055

dinsdag 7 april 2020

Maandag 6 april staan 430 tassen klaar om bij de medewerkers van Leerplein055 thuis afgeleverd te worden.“We beginnen aan de vierde week van onderwijs op afstand. Het was en is natuurlijk voor iedereen wennen en omschakelen. Onze collega’s pakken dat op een gedreven manier op en dat waarderen we enorm. Daarom wilden we onze mensen een hart onder de riem steken en zochten naar een passende manier. We vonden het belangrijk om de actie te koppelen aan ‘support your locals’, het zijn immers pittige tijden voor veel Apeldoornse bedrijven. En dat is gelukt in samenwerking met groenteman Sjoerd Veeneman”, aldus Fred Berends, voorzitter college van bestuur.

Ook over het rondbrengen van de tassen is nagedacht. Zo zijn er conciërges op pad gegaan en een damesteam van Dynamo. De brengers hingen de verrassingstassen aan de deuren en belden aan.

Ons team werd ook verrast met deze gezonde attentie. Het fruit en de gedachte erachter maakt dat we ons gewaardeerd voelen in ons werk en het verzorgen van onderwijs op afstand. Namens het hele team bedanken we Leerplein055!

Delen via