Bericht muzieklessen PJB

woensdag 11 november 2020

Normaal gesproken zou groep 5 volop bezig zijn met de muziek lessen en inmiddels al een aardig deuntje kunnen spelen op de blokfluit. De uitvoering samen met het jeugdorkest zou al bijna zijn. Maar helaas, door corona hebben we dat uit moeten stellen. Wij staan te popelen om te beginnen, maar met de huidige regels is dat helaas niet mogelijk. We hopen dat het in januari/februari wat beter gaat en als het mogelijk is gaan we (eventueel met een iets aangepast programma) van start.

Ditzelfde geldt ook voor de lessen van groep 6. Na de kerstvakantie start groep 6 normaal gesproken met muzieklessen op trompet, klarinet en kleine trom. Dit is ook nog onzeker of dit door kan gaan. Aan enthousiasme ligt het niet, dus als het met de corona regels kan, willen we er alles aan doen om het door te laten gaan. En lukt het niet, dan gaan we proberen de lessen op een ander moment in te plannen.

Dus voor nu nog even geduld en hopen en duimen dat de corona situatie zich zo ontwikkeld dat we de lessen weer kunnen oppakken. Muzikale groetjes van Sandra Noordewier en Carola Zoetbrood.

Delen via