Hoe vieren we het kerstfeest?

woensdag 9 december 2020

Dit jaar zal de Kerstviering er anders uitzien dan voorgaande jaren, maar voor de kinderen maken wij er een bijzondere dag van. De Kerstviering is dit jaar op woensdag 16 december. De kinderen mogen de hele dag in hun mooiste kerstkleren naar school. Het plein zal deze ochtend ook versierd en verlicht zijn. Denkt u hiervoor nog even aan de grote, schone glazen potten die u kunt inleveren bij de leerkracht?

In de klas volgen de kinderen hun eigen kerstprogramma en zullen zij optreden voor de ouders thuis. Van de optredens worden filmpjes gemaakt, die we delen in de desbetreffende klassenapp. Om 11.00 uur staat er voor de kinderen een heerlijke brunch klaar in hun eigen klas. Graag uiterlijk dinsdag 15 december een bord en bestek meegeven voor uw kind(eren)voorzien van naam in een plastic zak. Voor bekers wordt gezorgd, dit hoeft uw kind(eren) niet mee te nemen. Wij hopen op een gezellige dag! Met vriendelijke groet van de kerstcommissie.